0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fixit Telecom - Mobile solutions.parts.repairs.

Fixit Telecom B.V. is een gespecialiseerde groothandel in de grootste technologie-tak van dit moment, namelijk smartphones en tablets. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van (mobiele) telefonie en telefoonreparaties weten wij precies welke telefoononderdelen wel of juist niet van de juiste kwaliteit zijn. Onze visie is; het repareren van een smartphone zijn met de beste prijs-kwaliteitsverhouding: namelijk de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Voor de beste telefoononderdelen voor de laagste prijs bent u bij Fixit Telecom B.V. op het juiste adres.


Wat doen wij

Wij verkopen smartphone/tablet onderdelen en accessoires tegen de beste prijzen. Wij zijn niet zomaar een groothandel, met 15 jaar ervaring hebben wij oog voor kwaliteit, weten wij wat de verwachtingen van klanten zijn en kunnen wij scherp inkopen. Wij willen graag uw leverancier zijn voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Dit kunnen wij realiseren door onze partners en vaste aanspreekpunten in China. Wij staan 100% achter onze producten, door onze goede relatie met onze leveranciers kunnen ook zij ons volledige garantie geven op de kwaliteit van de producten. Dit maakt het voor ons mogelijk u de beste prijsverhouding aan te bieden. Bij het inkopen in het buitenland stuit u bijna altijd op problemen. Slechte kwaliteit, het zoek raken van zendingen en hoge invoerkosten zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Wij hebben dit traject al doorlopen en hebben de “rotte appels” hier al tussenuit gehaald. Waarom zou u al die moeite doen als u tegen bijna dezelfde prijs bij ons kunt inkopen? Wij willen graag het verschil voor u maken.

Waarom doen wij dit?

De telecomsector is een grote markt welke alleen maar verder groeit. Deze dynamiek houdt het werk voor ons interessant en het heeft tevens een wisselwerking op onze eigen winkel in Alphen aan den Rijn. In de 15 jaar dat wij bestaan hebben wij de leuke kanten maar ook de minder leuke kanten van het vak meegemaakt. Dit heeft er voor gezorgd dat wij de minder goede leveranciers en retailers hebben kunnen filteren en dat wij geleerd hebben van hun fouten. Wij zijn van mening dat een goed bedrijf eerlijk, transparant en klantgericht moet zijn om succesvol te kunnen worden. Deze mening handhaven wij nog steeds iedere dag. Wij willen graag winkeliers helpen die zichzelf ook in de schoenen van de klant durven te zetten en een betrouwbaar adres zoeken om hun onderdelen en accessoires in te kopen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast het bedienen van de consument willen wij er ook graag zijn voor de zakelijke markt. Wij willen graag onze ervaringen delen met de winkeliers zodat er professioneler en efficiënter gewerkt kan worden. Zo kunt u zich onderscheiden van de rest. Komt u er niet uit met een reparatie? Wij helpen u graag met al uw technische vragen zodat de klant zo snel mogelijk weer geholpen is. Ook bieden wij voor grote en middelgrote bedrijven een reparatieservice aan. Omdat wij weten hoe belangrijk het tegenwoordig is om mobiel bereikbaar te zijn zullen wij er dan voor zorgen dat u direct weer kan bellen. Omdat wij 100% achter onze producten staan geven wij standaard 6 maanden garantie op onze onderdelen & accessoires. Dit is uiteraard wel in combinatie met onze algemene voorwaarden.

Wat vinden wij belangrijk?

Fixit Telecom wil u graag helpen met uw succes. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben wij bepaalde prioriteiten die wij belangrijk vinden. Wij zijn daarom ook op zoek naar bedrijven die willen groeien en hun kennis willen delen met collega’s voor betere resultaten en klanttevredenheid. In andere woorden vinden wij het belangrijk dat onze klanten passie hebben voor het juist bedienen van de consument. Zo zullen wij onze klanten ook uit de brand helpen als er bijvoorbeeld te weinig personeel in uw winkel is. Dankzij ons grote netwerk hebben wij een uitgebreid arsenaal aan vakkundige mensen die u graag willen helpen. Hierdoor zoeken wij ook constant mensen die rechtvaardig zijn en een passie hebben voor de telecomsector. Fixit Telecom is op dit moment in een groeiende fase. Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat u tevreden bent en wij u op de best mogelijke manier helpen. Hierbij hebben wij natuurlijk wel uw hulp nodig!