0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Iphone LCD kwaliteiten (AAA, AAA+, OEM & OEM/REF)


AAA

Zacht geprijsde en kwalitatief goede schermen. De prijs is laag door een goedkoper LCD display (AUO). De overige onderdelen, zoals de Blacklight, Driver, IC, Flex kabel, Frame & glasplaat zijn van hoge kwaliteit. Voor normaal dagelijks gebruik presteert dit scherm prima.AAA+

De AAA+ is een goede beeldscherm met een zeer hoge kwaliteit LCD display (LG). Daarom is de prijs ook wat hoger dan de AAA digitizers. De overige onderdelen, zoals de Flex kabel, Frame & glasplaat zijn ook van hoge kwaliteit.OEM

De OEM heeft de hoogste kwaliteit en prijs. Deze schermen komen van dezelfde leveranciers als bij de originele producten óf worden volgens exact dezelfde specificaties geproduceerd. We mogen ze niet ‘origineel’ noemen, maar daar komt het in feite wel op neer.

OEM kwaliteit uitleg

OEM/REF kwaliteit uitleg

OEM/REF

De OEM/REF heeft de hoogste kwaliteit en prijs. De LCD's zijn origineel met hoge kwaliteit blacklights (refurbished). De kwaliteit van de backlights is identiek aan de originele. De overige onderdelen zijn origineel en verder is de glasplaat refurbished. De ligging van deze schermen in het frame is perfect en komen zeer zelden terug met problemen. De helderheid en de kleuren zijn identiek aan origineel!


Overige merken LCD kwaliteiten (R & S+)R (replacement)

De grade R heeft een hoog kwalitatief Flex cable en LCD. Daarnaast zijn alle overige onderdelen zoals de Digitizer, Frame & glasplaat ook van hoge kwaliteit.

R (Replacement) kwaliteit uitleg

S+ kwaliteit uitleg

S+

De grade S+ heeft een originele LCD en is dus van het beste kwaliteit. Daarnaast is de Flex cable & Digitizer ook origineel. De overige onderdelen zoals de Frame & glasplaat zijn van hoge kwaliteit.